През първата половина на деня Луната образува хармонични аспекти към

...
През първата половина на деня Луната образува хармонични аспекти към
Коментари Харесай

Днес колкото по-малко се говори, толкова по-добре

През първата половина на деня Луната образува хармонични аспекти към Слънцето и Уран.

Благоприятно за общуването сред двата пола. Действа правилото на равенството. Решителност, жизнеспособност, автентичен дух, упоритости, досетливост и щастливият случай ще споходи мнозина.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Рак, Дева, Скорпион ще изпитат прилив на оптимизъм, доброжелателност и подготвеност да оказват помощ. За доста от Везните ще има ненадейно щастливо стичане на събитията. Могат да бъдат осенени също по този начин от гениални хрумвания.

Луната е в символ Рак до 04:07ч на 30 април.

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и елементарно раними. Нашите прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят. Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Настроението става изменчиво и несигурно. Не е най-хубавият интервал за взимане на решения и недомислени дейности. Трябва да си осигурим удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи. Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира с угриженост и взаимна отдаденост.

Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че в тези дни би трябвало да бъдете извънредно деликатни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Сега не би трябвало да се правят ендоскопски проучвания и промиване на стомаха. Кърмещите дами би трябвало да внимават за мастит. Увеличава се апетита. Трябва да отдавате преимущество на плодовете и зеленчуците, да пиете по-малко вода - допустимо е отичане и отоци.

Продължава 6 лунен ден от 09:07ч на 27 април до 09:55ч на 28 април

Следва 7 лунен ден от 09:55ч на 28 април до 10:51ч на 29 април

Днес не би трябвало доста да се приказва. Колкото по-малко, толкоз по-добре. Хубаво е да се произнасят молебствия. Цялата природа, целият свят в този момент са доста дружелюбни към всяка казана дума, даже инцидентно изречена. Бъдете деликатни с думите: всичко, което казвате, може да се реализира. Това, което пожелаете на някого или на себе си - всичко ще се сбъдне. Особено рисково е да лъжете на този ден. Но всички положителни пожелания ще се осъществен.

Този ден е за каузи, които бързо могат да бъдат приключени. Ако нещо ще се забави, по-добре не започвайте. Денят носи триумф, когато се съблюдава правдивост. Въпреки това, нараства престъпността.

Провокативен ден. Може би ще бъдете предизвикани да слушате злословия, да кажете някои неприлични думи. Не бива да се псува. Практиката на мълчанието е доста потребна в този интервал, тъй като ще даде прелестна отмора на вашата нервна система.

Енергията в този ден влияе на човек посредством чакрата Вишудха(гърлената) и планетата Меркурий. Ограничете пушенето. Гърлото и белите дробове са уязвими. Лечението на зъбите също е противопоказно. Не бива да се вадят зъби. Препоръчва се да се правят дихателни извършения. Ограничете говоренето. Многословието, ругатните и псувните в този момент водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа, проблеми със зъбите, устата. Не забравяйте, че всеки ден залагате стратегия за събитията от бъдещето. Ето за какво четете и изговаряйте словесни формули за триумф и шанс, подхранвайте себе си с потребните сили на благосъстоянието, създавайте стратегии на благополучие и благополучие за себе си, околните, за вашето семейство.

Диета - Не би трябвало да се яде пилешко и яйца. Препоръчва се пиянство на сокове.

Сексът в този ден още веднъж би трябвало да е гальовен. Нужно е да говорите единствено благи и нежни думи. Помнете, че в този ден силата на словото е изключително огромна. Изразете любовта си, похвалете, възхищавайте се на колегата си.

Подстригване - Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения.

Практики на деня - Полезно е да се четат молебствия, мантри, да се прави медитация, релаксация, за самовнушение, да се поддържа връзка с природата, да се чисти енергийното поле, да се вършат ритуали за привличане на шанса.

9 безоблачен ден – Не се опасявайте да поемете отговорности. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Дългосрочни покупки – никога. Купувайте единствено това, което ще ви би трябвало скоро и е неотложно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР