През октомври в Белфаст започват снимките на пилотния епизод от

...
През октомври в Белфаст започват снимките на пилотния епизод от
Коментари Харесай

През октомври стартират снимките на придисторията на „Игра на тронове“

През октомври в Белфаст стартират фотосите на пилотния епизод от дълго чакания сериал, който ще бъде предисторията на „ Игра на тронове “, написа Cinefish. Новата продукция, за която Джордж Р. Р. Мартин показа, че е с работно заглавие „ The Long Night “, ще бъде снимана в студиото The Hall Paint. Именно тук са снимани подиуми от „ Игра на тронове “, както и от различен известен сериал – предисторията на Супермен „ Криптон “, а следващата година предстоят фотосите на нови епизоди от „ Междузвездни войни “.
Създаден от сценаристката Джейн Голдман („ Шут в г*за “, „ Kingsman: Тайните служби “) и самия Мартин по създаден от двамата сюжет, действието в новия сериал ще се развива хиляди години преди познатите събития в „ Игра на тронове “. Продукцията ще хвърли повече светлина върху най-мрачните секрети на Вестерос и същинския генезис на белите бродници.
Мартин прецизира, че никой от героите или актьорите от „ Игра на тронове “ няма да се появява в новия сериал. „ Всички последващи сериали ще бъдат предистории на събитията от „ Игра на тронове “. А този, който приготвяме сега, ще е най-отдалечен във времето и действието в него ще се развива 10 хиляди години преди всички познати истории. Разбира се, ние сме напълно при започване на работата и към този момент приготвяме пилотния епизод “, добавя създателят на фамозната поредност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР