През октомври Sofia Live Club дава старт на нови музикални

...
През октомври Sofia Live Club дава старт на нови музикални
Коментари Харесай

Нов музикален сезон стартира в Sofia Live Club

През октомври Sofia Live Club дава старт на нови музикални провокации. Приключения за сетивата, които ще ни отведат в музикалния свят на обичани актьори и невероятни музиканти.
На 6-ти октомври, петък, БЕЛОСЛАВА и нейната тайфа ще поднесат своята чувствена палитра от ритми Soulful Autumn Edition Vol.1.
Меденият глас на българската соул сцена ще ни показа най-хубавото от репертоара си, както „ Всяка година по същото време. “ „ Красотата “ ще е наличие, музикалната лодка ще ни носи по течението на соул и фънк, думите ще са сближават „ Цяла нощ “, а настроението ще е както „ Всеки път “ – неповторимо. Певицата ще влезне в колаборация с музикантите, които са неразделна част от лайв концертите й, а точно Антони Рикев - китара и програминг, Радослав Славчев – бас, Николай Данев – барабани, Елена Кокорска – вокали и грууви сетовете на Marten Roberto.
Билети в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 15 лв.. На място в деня на концерта ще са 20 лв..

В събота, 7 октомври, незабавно се завъртаме на 180 градуса, с цел да развихрим страстите с ЪПСУРТ, Мария Драгнева и колоритните Балет Нова.
Ненадминатите " улични " поети на последните две десетилетия ще се качат на клубната сцена, с цел да дадат отговарящ старт на музикалния сезон 2017/18. Пригответе се за рими, танци и експлоадиране с ЪПСУРТ. Ще " кълчим кълки " нон стоп, цензурата ще е табу, а настроението ще е " 3 в 1 " - бясно, приповдигнато и ескалиращо.
Билети в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 10 лв.. На място в деня на концерта ще са 15 лв..
Вълненията не стопират дотук, тъй като неделите не са това, което бяха! Няма да почиваме на 8-ми октомври, а ще се отдадем на класни електронни ритми с хипнотичната музика на FINK.
Британецът идва със своята тайфа, с цел да показа последния си албум RESURGAM, чиято премиера е на 15-ти септември, давайки старт на едноименното турне за 2017-та. След излизането на най-новото му парче Cracks Appear, почитателите безусловно тръпнат в очакване за изненадите, които може да се чуят след средата на месеца.
БИЛЕТИ в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 20 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР