През октомври се задава вторият концерт на Dead Man's Hat,

...
През октомври се задава вторият концерт на Dead Man's Hat,
Коментари Харесай

Dead Man’s Hat – концерт на тъмно

През октомври се задава вторият концерт на Dead Man's Hat, който ще чуем потънали в тъмнината на платформата Unseen Scene. Ще оставим музиката да допре границите на усещанията ни и ще се потопим в проучване на най-фините си чувства.

Това е новата серия от събития на мрачно, която преплита работата на музиканти със сетивно въвеждане и аудиовизуална апаратура, готови от Съюз на слепите в България, Inner Theater Company и Инсталация на забравата. Ще бъдат показани и серия от къси филмчета, които са резултат от процеса на работа в екип формиран от зрящи и незрящи.
 Уволненият шеф на парк „ Рила “: Махнах джиповете до езерата 18 окт 2022 | Уволненият шеф на Национален парк „ Рила “ Владимир Милушев даде уточнения за аргументите, довели до...
През пролетта ви разказахме за тази серия от събития на мрачно, които преплитат работата на музиканти със сетивно въвеждане и аудиовизуална апаратура, готови от Съюз на слепите в България, Inner Theater Company и Инсталация на забравата.

Все още запленени от страстта от събитието тогава, ви каним и този път да станете част от това събитие. Местата са лимитирани и ще бъдат единствено 70, а зад концепцията и осъществяването стоят Калина Павлова, Диляна Курдова, Деян Петров, Петър Йорданов – Бъни, екип Концерти.бг.

Повече за събитието може да отк риете. 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР