През октомври миналата година младата жена, смятана за най-красивата румънка,

...
През октомври миналата година младата жена, смятана за най-красивата румънка,
Коментари Харесай

Румънката Мадалина обясни за раздялата с Григор Димитров

През октомври предходната година младата жена, считана за " най-красивата румънка ", изтри от обществените си мрежи всички фотоси с първата ни ракета в тениса Григор Димитров и хората незабавно допуснаха, че малко преди този момент се е състояла и раздялата им. Сега сюжетът, който доста хора допускаха, беше доказан от световноизвестния модел Мадалина Геня. 

Тя е освен модел, само че и холивудска актриса и бизнесдама. Но на първо място тя е майка на 6-годишно момиченце и всичко това я е предиздвикало да се откаже от връзката си с Димитров, пишат медиите в Румъния. 

" Може би в този момент е моментът да изясним, че с Григор взехме решение да се разделим. Моля, уважавайте персоналното ни пространство и не вярвайте на това, което четете в медиите. Аз съм доста признателна за времето, което прекарахме дружно през последните 6 години, както като другари, по този начин и като двойка. Поради натоварения график, участията и отговорностите в живота ни, това беше най-хубавият метод да продължим ", написа Геня в история, оповестена в формалния си Instagram профил. 

Мадалина беше предизвикана от собствен почитател по време на полемика с въпроса: " Вашият мъж тенисист ли е? " Моделът избра да даде писмен отговор, макар че дебатираше с феновете си много дълго във видео чат, в който сподели щерка си и изясни, че писането на домашни с нея е обичаното време и на двете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР