През октомври Анджелина Джоли ще се появи отново като Злодеида

...
През октомври Анджелина Джоли ще се появи отново като Злодеида
Коментари Харесай

Новото призвание на Анджелина Джоли

През октомври Анджелина Джоли ще се появи още веднъж като Злодеида във кино лентата Maleficent: Mistress of Evil, в който вземат участие още Ел Фанинг и Мишел Пфайфър.

Освен да бъде актриса и грижовна майка, Анджелина Джоли е посветила живота си да оказва помощ за разрешаване на рецесиите в Близкия изток и отбрана на човешките права.

Тя има 18 годишен опит в Организация на обединените нации и непрестанно посещава доста страни, в които бедността и войната са постоянно срещани.
 Снимка 430650

Именно поради целия този опит, който има, не е изненадващо, че към автобиографията си актрисата прибавя и позиция на редактор във вестник Time.
 Снимка 430649

Нейната работа ще изисква да написа публикации, свързани с филантропичните рецесии и бежанската вълна. Първият ѝ материал, обвързван с бежанците, даже към този момент е оповестен.
 Снимка 430651

" Нуждаем се от водачество и ефикасна дипломация и би трябвало да съсредоточим сили върху дълготрайния мир, учреден на правдивост и права, с които да помогнем на хората да се завърнат по домовете си ", написа в публикацията си Анджелина.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР