През новия сезон имаме по-големи амбиции и изисквания от миналата

...
През новия сезон имаме по-големи амбиции и изисквания от миналата
Коментари Харесай

Черно море Тича има по-сериозни амбиции от миналата година

През новия сезон имаме по-големи упоритости и условия от предходната година, сподели през днешния ден на конференция преди гостуването на Черно море Тича на А1 Академик в първия кръг от конкуренцията в Националната баскетболна лига (НБЛ) наставникът на варненския отбор Галин Стоянов. Той добави, че сигурно тимът е изменен спрямо предходния шампионат. Според експерта тимът във времето ще демонстрира все по-голямо израстване. Стоянов разяснява, че във всеки мач Черно море Тича ще излиза за победа.

" Надявам се опитните състезатели да съумеят да оказват помощ на по-младите ", сподели още треньорът. Според него тимът ще беде все по-силен и по-конкурентоспособен с времето.
За подготовката на тима Стоянов сподели, че този интервал е за разнообразни опити. В отговор на въпрос до каква степен е подготвен отборът за началото на конкуренцията в НБЛ той сподели, че това ще се види в мачовете. През новия сезон Черно море Тича ще играе домакинските си срещи в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР