През новата седмица е важно да работите върху подобряването на

...
През новата седмица е важно да работите върху подобряването на
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11-15 ноември

През новата седмица е значимо да работите върху подобряването на връзката. Ще се почувствате принудени да говорите, колкото и да се пробвате да избягате от сериозните тематики. Добрата вест е, че сътрудникът ще разбере всичко, което се върти в главата ви.
Телец Някои от вас може би са останали разочаровани от половинката или просто са имали прекомерно високи упования. Новата седмица дава обещание синхронизиране, стига да сте задоволително открити в връзката си.
Близнаци Обвързаните Близнаци ще имат шанса да се реваншират за всичко, което са споделили, създали или не са изпълнили като обещания. Ще си дадете сметка какъв брой доста държите на индивида до вас и по какъв начин неговото благополучие рефлектира върху вас.
Рак За Раците седмицата се обрисува много заета в работно отношение и няма да имат изключително предпочитание за романтика. Опитайте се да избягате от рутината най-малко за малко и създайте красиво преживяване за вас и половинката, колкото и малко да е то – домашно приготвена вечеря или спектакъл.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР