През новата 2018 година четири пъти ще бъдем подвластни на

...
През новата 2018 година четири пъти ще бъдем подвластни на
Коментари Харесай

През новата 2018: Ето кога ще има ретрограден Меркурий! Освен него, Венера и Марс ще се движат наобратно и ще съсипват плановете ни

През новата 2018 година четири пъти ще бъдем подвластни на съдбовния за човешкия живот и проекти назадничав Меркурий.

Планетата ще обърне придвижването си за пръв път в интервала 22 март – 15 април, когато навлезе в Овен. Периодът ще съвпадне със събуждането на природата, както и отърсването на хората от зимната меланхолия, само че няма да ни донесе нищо хубаво.

Въпреки новото начало в назадничав Меркурий стартирането на каквито и да било инициативи е съдбовно и рядко се увенчава с положителни резултати. За повторно най- дребната планета в Слънчевата система ще сбърка хода си в отпускарския интервал. В разгара на лятото сред 16 юли и 18 август още веднъж ще се разминем с шанса си. Лошото е, че астролозите не предлагат пътуванията далеко по време на назадничав Меркурий, а летният ще съвпадне тъкмо с плануваните почивки на множеството нашенци.

Статистиката демонстрира, че планетата въздейства на злополуките и случаите по пътя, които тъкмо в този интервал скачат най-малко двойно. Третият път, в който планетата ще ни саботира, ще бъде двоен и ще ни се отрази най-силно. Цикълът ще постави началото си на 16 ноември и ще продължи до 1 декември, когато Меркурий ще бъде в Стрелец. От същия 1 декември обаче ще се измести в Скорпион, а ретроградното му придвижване ще продължи чак до Никулден!, 6 декември.  Хубавото е, че за празниците  следващата година няма да сме подвластни на каръка и ще можем умерено да пътуваме, без да бъдем черногледи и да изпадаме в паника, че може нещо неприятно да ни сполети. За сметка на това пък през цялата година ще ни ударят още две ретроградни планети. Марс ще се движи наопаки от 26 юни до 12 август във Водолей и от 13 август до 27 август в Козирог. Венера пък ще ни въздейства отрицателно от 6 до 31 октомври в Скорпион и от 31 октомври до 17 ноември във Везни.

За действието на ретроградния Меркурий знаем повече, в сравнение с за това на другите планети. Главната рекомендация при ретроградна Венера е да не приемате своите моментно сменящи се усети и мисли доста насериозно. Ретроградната Венера въздейства отрицателно на нашето възприятие за такт, мекост и вежливост, по тази причина и дребни битови разногласия в този миг са способни да се трансфорат в огромен скандал.  Ще извършите неточност, в случай че на ретроградна Венера сключите брак или се сгодите. Много е значимо да запомните, че в случай че вашето запознанство с мъж или жена стане в ретроградна Венера, доста бързо вие с учудване ще разберете, че сте избрали неправилния човек, а и той ще си намерения същото за вас.

Във всеки случай рискът от отчаяние е доста огромен, по тази причина е добре да знаем за тези интервали авансово. Във времето, когато Марс се движи напред-назад по небето, индивидът губи визия за това къде би трябвало ползва своите сили и по какъв метод да употребява силата си. Често в тези интервали се разгарят остарели спорове. Трябва да се означи, че страна, която стартира „ война “ на назадничав Марс, нормално я губи. 

Не се предлага в същото време да стартирате нова работа, тъй като когато Марс е назадничав, вие не си представяте доста добре по какъв начин бихте желали да разходвате силата си, по тази причина пък, в случай че от дълго време стоите на работа, която ви е омръзнала, само че не ви доближава увереност да затръшнете вратата, ретроградният Марс ще ви помогне да се разделите с това, което е отживяло и остаряло.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР