През нощта вятърът ще отслабне, на много места и ще

...
През нощта вятърът ще отслабне, на много места и ще
Коментари Харесай

Вятърът отслабва в петък

През нощта вятърът ще отслабне, на доста места и ще стихне. Ще бъде ясно с минимални температури най-вече сред минус 7° и минус 2°, в София към минус 5°. Утре ще бъде слънчево. В Източна България ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максимални температури сред 6° и 11°, в София към 9°.

Над планините също ще бъде слънчево. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 7°, на 2000 метра – към 2°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 7° и 9°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 24.01.2020 слънцето ще изгрее в 7:49 часа и ще залезе в 17:27 часа. Продължителност на деня 9:38 часа.

На 24.01.2020 луната ще изгрее в 7:39 часа и ще залезе в 16:59 часа. Осветеност на диска в 0h UT 0 %. Фаза на луната: новолуние.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР