През нощта валежите в цялата страна временно ще спрат, на

...
През нощта валежите в цялата страна временно ще спрат, на
Коментари Харесай

Какво ще бъде времето в петък

През нощта преваляванията в цялата страна краткотрайно ще спрат, тук-там и облачността ще се раздра. Северозападният вятър ще отслабне, само че единствено в югозападните региони ще стихне. Минималните температури ще бъдат сред 2° и 7°, в котловините на Югозападна България до 0°.

Утре облачността над страната ще е забележителна, с по-съществени разкъсвания по поречието на р. Дунав. Около обяд в Рило-Родопската област ще стартират превалявания, които до вечерта ще обзет по-голямата част от Южна България. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток и ще се усили. Максималните температури ще бъдат сред 13° и 18°,София - към 13°, Варна - към 14°.

През нощта против събота преваляванията ще се усилят, ще обсег и Източна България; тук-там ще бъдат обилни.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, само че без превалявания. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток и ще се усили. Максималните температури ще бъдат сред 13° и 16°. Температурата на морската вода е 11° и 14°. Вълнението на морето ще е към 2 бала. През нощта против събота ще стартират превалявания от дъжд и тук-там ще бъдат обилни.

Над планините облачността ще е забележителна. Още преди обяд в Рило-Родопската област ще стартират превалявания от дъжд, над 1300 m - от сняг; тук-там количествата ще са обилни. Вятърът в ниските елементи ще се ориентира от изток-югоизток и ще се усили, а по билата ще е мощен от югозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 5°, на 2000 m - към 0°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР