През нощта валежите навсякъде ще спрат, най-късно - сутринта, в

...
През нощта валежите навсякъде ще спрат, най-късно - сутринта, в
Коментари Харесай

Времето се оправя, без валежи утре

 През нощта преваляванията на всички места ще спрат, най-късно - сутринта, в югоизточните региони. Облачността на доста места ще намалее до най-вече ясно време. Минималните температури ще са сред 0° и 5°.

Утре облачността ще е променлива, съвсем без превалявания. Ще продължи да духа сдържан, по поречието на Дунав и в западната част на Горнотракийската равнина и краткотрайно мощен запад-северозападен вятър, с който ще нахлува леден въздух. Хладно за средата на април с преобладаващи оптимални температури сред 10° и 15°.

Над планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна. Само на обособени места, основно в Родопите, ще превали. Ще духа сдържан и мощен запад-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към минус 2°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Сутринта тук-там в южните региони към момента ще превалява дъжд. Ще духа сдържан, в северните региони – краткотрайно мощен запад-северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 11-14°. Температурата на морската вода е 9-10°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР