През нощта валежи, придружени с гръмотевици, ще има на места

...
През нощта валежи, придружени с гръмотевици, ще има на места
Коментари Харесай

Краткотраен дъжд прогнозират утре по морето

 През нощта превалявания, съпроводени с гръмотевици, ще има тук-там в Централна България, а на следващия ден след обяд, основно в планинските региони на Източна и Южна България ще превали и прегърми. На обособени места към момента са вероятни интензивни превалявания. Облачността ще е променлива, по-често забележителна, купеста и купесто-дъждовна. Вятърът ще остане от север-северозапад, слаб до сдържан. Максималните температури ще са сред 27° и 32°. Вечерта явленията на всички места ще спрат, облачността ще намалее.

В планините облачността ще е променлива, по-често забележителна. Ще има краткотрайни превалявания, по-интензивни по старопланинското било и тук-там в Рило-Родопската област. Вятърът ще е най-вече сдържан, от северозапад, към края на деня - от север-северозапад. Максимална температура на 1200 м - към 21°, на 2000 м - към 14°.

По Черноморието ще има краткотрайни нараствания на облачността и тук-там по крайбрежието ще превали временен дъжд. Вятърът ще е от север-северозапад, слаб до сдържан. Максимални температури - сред 27° и 31°. Температурата на морската вода е към 26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР