През нощта валежи от сняг ще има на места главно

...
През нощта валежи от сняг ще има на места главно
Коментари Харесай

Ето къде ще вали сняг тази вечер

През нощта превалявания от сняг ще има тук-там основно в Източна България и Родопите, като до сутринта в множеството региони ще спрат. Над Западна България облачността ще се раздра. Ще продължи да духа северозападен вятър, в по-голямата част от страната ще е сдържан. Минималните температури ще са сред минус 4° и 1°.

Утре облачността ще е променлива, след обяд намаляваща до най-вече слънчево. Снеговалежи ще има на обособени места в планините и сутринта в крайните югоизточни региони. Вятърът ще е от север-северозапад, ще е сдържан, по долината на Струма и в планинските региони краткотрайно мощен. Максималните температури ще са най-вече сред 3° и 8°. 

Над планините до обяд ще е най-вече облачно, тук-там с валежи от сняг. След обяд облачността ще намалее, само че по върховете ще се задържи забележителна. Ще духа сдържан до мощен северен вятър и поради него температурите ще са ниски. Максималната на 1200 метра ще е към минус 1°, на 2000 метра - към минус 8°.

Над Черноморието преди обяд ще е най-вече облачно и на обособени места към момента ще превалява слаб сняг. След обяд облачността ще стартира да се раздира и понижава. Ще духа сдържан северен вятър, който вечерта ще стихне. Максималните температури ще са 4-6°. Температурата на морската вода е 5-7°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР