През нощта в повечето райони ще е облачно и на

...
През нощта в повечето райони ще е облачно и на
Коментари Харесай

Дъжд и сняг утре из страната

През нощта в множеството региони ще е облачно и на доста места ще има превалявания от дъжд, в централните региони и по-значителни.

Утре над по-голямата част от страната облачността ще се задържи забележителна, със слаби превалявания от дъжд. След обяд краткотрайни разкъсвания ще има над Западна и централните региони на Южна България. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток, в Източна България след обяд краткотрайно ще се усили. Минималните температури ще останат високи и ще са сред 5° и 10°, в югозападните региони по-ниски – сред минус 2° и 3°. През деня ще нахлува студен въздух и оптималните температури ще са сред 7° и 12°.

В планините облачността ще е по-често забележителна, с краткотрайни разкъсвания над масивите на Западна България. На доста места ще има превалявания от сняг, под 1300 метра от дъжд подправен със сняг. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи и краткотрайно мощен вятър от север-североизток. Температурите ще се намаляват и оптималната на височина 1200 метра ще е към 2°, на 2000 метра – към минус 4°.

По Черноморието ще е най-вече облачно със слаби превалявания от дъжд. След обяд по северното крайбрежие ще спрат и облачността краткотрайно ще се раздра. Ще духа сдържан най-вече северен вятър. Максималните температури ще са сред 10° и 13°. Температурата на морската вода е 15-16°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

На 15.11.2018 слънцето ще изгрее в 07:18 часа и ще залезе в 17:04 часа. Продължителност на деня 09:46 часа.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР