През нощта в Източна България все още ще има превалявания

...
През нощта в Източна България все още ще има превалявания
Коментари Харесай

Дъждът спира в сряда, градусите до 16°C

През нощта в Източна България към момента ще има валежи от дъжд, само че до сутринта и там те ще спрат.

Облачността над по-голямата част от страната ще се раздра и краткотрайно ще намалее, най-вече облачно ще остане над Югоизточна България. Ще продължи да духа слаб запад-северозападен вятър.

``
реклама

Минималните температури ще са най-вече сред 1 и 6 градуса, до 8-9 градуса по Черноморието, предвиждат синоптиците от Национален институт по метеорология и хидрология.

В София - към 1 градус.

Утре от северозапад облачността, междинна и висока, ще се усилва. Над югоизточната половина от страната преди обяд облачността ще е към момента забележителна, след обяд - ще се раздра и намалее. Вятърът от запад-северозапад ще се усили и ще е най-вече сдържан.

Максималните температури ще са сред 11 и 16 градуса, в София - към 12 градуса.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа слаб до сдържан запад-югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от северозапад. Максималните температури ще са 12-15 градуса. Температурата на морската вода е 10-11 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините облачността ще е променлива. Ще духа сдържан до мощен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 8 градуса, на 2000 метра - към 2 градуса.

В четвъртък и петък ще бъде най-вече слънчево. Северозападният вятър ще отслабне. Ще се затопля и в петък тук-там дневните температури ще надвишават 20 градуса, в обособени региони през втория ден до 23-24 градуса. Минималните ще бъдат най-вече сред 2 и 7 градуса.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР