През нощта в град Харков в Източна Украйна са били

...
През нощта в град Харков в Източна Украйна са били
Коментари Харесай

Руски удари по Харков, Николаев и Одеса

През нощта в град Харков в Източна Украйна са били регистрирани детонации , заяви украинският ефирен канал " Дом ". Украинският вестник " Правда " също осведоми за няколко гърмежа в Одеса.

Местните управляващи към момента не са коментирали обстановката, оставяйки естеството и повода за детонациите незнайни .

В отговор на случаите в няколко района, в това число Харков и Одеса, е оповестена въздушна паника .

Русия още веднъж нападна Украйна с безпилотни летателни апарати от вида " Шахед ".

Експлозиите избухнаха първо в Николаев , а по-късно и в Одеса. Военновъздушните сили оповестяват за комбинирана офанзива - в Одеска, Николаевска, Херсонска, Запорожка, Донецка и Днепропетровска област - опасност от ударни безпилотни летателни апарати.

В същото време в Полтавска, Черкаска, Днепропетровска, Харковска и Кировоградска област има опасност от балистични оръжия .

Говорителят на Украинската доброволческа войска " Юг " Серхий Братчук съобщи, че в Одеса се водят боеве от силите за противовъздушна защита.

" Не се намесвайте в осведомителните потоци. Вашата задача е да спазвате разпоредбите за сигурност по време на въздушната паника ", написа той в канала си в Телеграм.Според Оперативното командване " Юг " сега съветските военни нападат Южна Украйна с бойни дронове.

" Вероятни са няколко талази от офанзиви . Нивото на ракетна опасност също е извънредно високо - в Черно море е записана интензивност на ракетоносци ", акцентира командването.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР