През нощта ще преобладава ясно и почти тихо време. В

...
През нощта ще преобладава ясно и почти тихо време. В
Коментари Харесай

Повече слънце в петък, но на места отново ще превали

През нощта ще доминира ясно и съвсем безшумно време. В петък ще е най-вече слънчево , след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места кратковременно ще превали . Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър.
 


Максималните температури ще са най-вече сред 27 и 32 градуса. Атмосферното налягане ще остане по-високо от междинното за август.
 
 времето куче поляна ThinkStock/Getty Images

В планините ще е най-вече слънчево . След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в масивите от западната половина на страната кратковременно ще превали. Ще духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 21 градуса, на 2000 м - към 15 градуса.
 
 поляна крайници времето Gulliver/Getty Images-->

По Черноморието преди обяд ще бъде слънчево . След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че основно по южното крайбрежие кратковременно ще превали . Максималните температури ще са 27-29 градуса, малко по-високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
 

 
 времето котка таралеж ThinkStock/Getty Images

През почивните дни ще бъде съвсем без превалявания . Ще доминира слънчево време, след обяд - с краткотрайни нараствания на облачността. В събота вятърът ще остане от североизток, в източните региони - до сдържан. Температурите в по-голямата част от страната ще надвишават 30 градуса.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР