През нощта ще преобладава ясно, а утре отново слънчево време.

...
През нощта ще преобладава ясно, а утре отново слънчево време.
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква до края на седмицата

През нощта ще доминира ясно, а на следващия ден още веднъж слънчево време. Ще има и краткотрайни нараствания на облачността, само че ще остане съвсем без дъжд. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максимални температури сред 25 и 30, в София към 25 градуса, предава Българска телеграфна агенция.
Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Почти без дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 26-27, температурата на морската вода е 24-26 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.
Над планините ще доминира слънчево време, основно в следобедни часове с краткотрайни нараствания на облачността. Почти без дъжд. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 19, на 2000 метра - към 12 градуса.
И през идващите два дни ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността и високи за интервала температури. В петък към момента ще духа слаб, в източната половина от страната до сдържан североизточен вятър. В събота изначало в западната част от Дунавската низина, след това и в по-голямата част от страната, като се изключи югоизточните региони, вятърът ще се ориентира от север-северозапад.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР