През нощта ще остане облачно, на места с валежи от

...
През нощта ще остане облачно, на места с валежи от
Коментари Харесай

Вижте какво ще бъде времето в следващите няколко дни

През нощта ще остане облачно, тук-там с превалявания от дъжд, само че към този момент ще са по-слаби, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
След среднощ и в утринните часове, на обособени места, основно в Западния и Централния Предбалкан, е допустимо дъждът краткотрайно да премине в сняг. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Преобладаващите минимални температури ще са сред 0° и 5°, в София - към 2°. 
Утре още преди обяд преваляванията ще стартират да стопират, най-късно и в планините. Облачността над по-голямата част от страната ще бъде забележителна, само че след обяд от запад ще се раздира. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър, който вечерта ще стихва. Максималните температури ще бъдат най-вече сред 5° и 10°, в София - към 7°.
По Черноморието облачността ще е забележителна и тук-там ще превали дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 7°-8°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.  
В планините ще бъде облачно с превалявания от сняг, денем под 900-1000 м дъжд, които до вечерта в множеството региони ще спрат. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 3°, на 2000 м - към минус 3°. 
В събота ще е съвсем без превалявания, а облачността ще е раздрана. Вятърът ще се ориентира от юг-югоизток, ще бъде слаб. В неделя ще бъде най-вече слънчево, след обяд от запад ще стартира нарастване на облачността, междинна и висока. Вятърът ще се усили и ще е до сдържан. Минималните температури ще бъдат сред минус 2° и 3°, а оптималните ще се покачват и в множеството места ще са сред 12° и 17°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР