През нощта ще има слаби превалявания в южните райони, а

...
През нощта ще има слаби превалявания в южните райони, а
Коментари Харесай

Времето днес: От 7 до 24 градуса, слънчево в планините и по морето

През нощта ще има слаби валежи в южните региони, а минималните температури в страната ще паднат до 7 градуса, демонстрира прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.

Днес преди обяд тук-там в низините и към водните басейни ще се образува краткотрайна мъгла или ниска облачност.

През деня над Северна България ще има раздрана облачност, намаляваща след обяд до слънчево. Над Южна България облачността ще променлива, по-значителна над Рило-Родопската област, където едва ще превали. Ще духа слаб, в Дунавската низина и източните региони - до сдържан северозападен вятър.

Максималните дневни температури ще бъдат сред 18° и 24°.

В София минималната ще е 7, а оптималната - 19 градуса. 23 ще доближат градусите в Пловдив, в Сандански ще е най-топло - 24°.

Над планините ще доминира слънчево време с по-значителни нараствания на облачността над масивите от Южна България, само че единствено на обособени места в Рило-Родопската област кратковременно ще превали. Ще духа сдържан, по билата и краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 13°, на 2000 метра – към 6°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан вятър от северозапад. Максималните температури на въздуха и морската вода ще са сред 19° и 21°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР