През нощта ще е ясно и почти тихо. Минималните температури

...
През нощта ще е ясно и почти тихо. Минималните температури
Коментари Харесай

Не на шега слънцето ще се показва и на 1 април, до 23 градуса на места

През нощта ще е ясно и съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред 0 и 5 градуса, на обособени места в низините и котловините - малко по-ниски.
 

В понеделник ще е най-вече слънчево , към и след обяд с краткотрайни нараствания на облачността над Централна и Източна България. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 18 и 23 градуса, по Черноморието ще са по-ниски - от 12 до 17 градуса.
 
В утринните часове атмосферното налягане ще е близо до междинното. През деня ще се покачва и ще стане по-високо от нормалното.
 ThinkStock/Getty Images
В планините ще е най-вече слънчево. Временни нараствания на облачността ще има, основно след обяд, над планините в източната половина на страната. Ще духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 9 градуса, на 2000 м - към 2 градуса.-->
 ThinkStock/Getty Images
По Черноморието ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността в следобедните часове. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 12-17 градуса. Температурата на морската вода е 10-11 градуса, а вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 iStock/Getty Images
Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР