През нощта ще е предимно ясно и в повечето райони

...
През нощта ще е предимно ясно и в повечето райони
Коментари Харесай

Чудното време продължава!

През нощта ще е най-вече ясно и в множеството региони ще е безшумно. До сутринта тук-там в низините, по морския бряг и поречието на Дунав ще се образуват краткотрайни мъгли. Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°. Утре още веднъж ще бъде слънчево. Още сутринта в Дунавската низина, а до края на деня и в останалата част от страната ще се появи до сдържан запад-северозападен вятър. Привечер от север ще се усили високата облачност – ще бъде незначителна. Максималните температури ще са най-вече сред 12° и 17°. 

Над планините ще бъде слънчево. Вятърът ще се обърне от север-северозапад и ще се усили; ще бъде сдържан, по високите и открити елементи и краткотрайно мощен. Дневните температури малко ще се намалят и оптималната на височина 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра – към 0°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Сутринта на доста места видимостта ще е понижена. Преди обяд ще е съвсем безшумно, след пладне – със слаб запад-северозападен вятър. Максимални температури от 10-11° в северните, до 15-16° в южните региони. Температурата на морската вода е към 7°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР