През нощта ще е предимно ясно и в повечето райони

...
През нощта ще е предимно ясно и в повечето райони
Коментари Харесай

И сряда ще ни радва със слънце и пролетни температури

През нощта ще е най-вече ясно и в множеството региони ще е безшумно. До сутринта тук-там в низините, по морския бряг и по поречието на Дунава ще се образуват краткотрайни мъгли. Минималните температури ще са сред минус 3 и 2 градуса.
 
Утре още веднъж ще бъде слънчево. Още сутринта в Дунавската низина, а до края на деня и в останалата част от страната, ще се появи до сдържан запад-северозападен вятър. Привечер от север ще се усили високата облачност, само че ще бъде незначителна. Максималните температури ще са най-вече сред 12 и 17 градуса.

 
Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Сутринта на доста места видимостта ще е понижена. Преди обяд ще е съвсем безшумно, след пладне - със слаб запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са от 10-11 градуса в северните, до 15-16 градуса в южните региони. Температурата на морската вода ще е към 7 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
 
Над планините ще бъде слънчево. Вятърът ще се обърне от север-северозапад и ще се усили - ще бъде сдържан, по високите и открити елементи и краткотрайно мощен. Дневните температури малко ще се намалят и оптималната на височина 1200 метра ще са към 7 градуса, на 2000 метра - към 0 градуса.

 слънце кокичета пролет зима време прогноза ThinkStock/Getty Images-->
Атмосферното налягане ще е малко по-високо от междинното за месеца. През деня няма да се трансформира значително, а по здрач ще стартира да се покачва.
 
В четвъртък, 21 февруари, облачността ще се усилва и вплътнява, минималните температури ще са малко по-високи, дневните едва ще се намалят.
 
В петък, 22 февруари, още сутринта от северозапад ще завали дъжд, в планините - сняг. До вечерта преваляванията ще обзет цялата страна. По-късно денем вятърът ще се ориентира от североизток, ще се усили и внезапно ще застудее. С понижението на температурите още след обяд в североизточните региони, а през нощта против събота на всички места дъждът ще премине в сняг, само че до сутринта в множеството региони преваляванията ще спрат.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР