През нощта ще е почти тихо. В Източна България ще

...
През нощта ще е почти тихо. В Източна България ще
Коментари Харесай

Ето къде утре ще има повече слънчеви часове и къде ще превали

През нощта ще е съвсем безшумно. В Източна България ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Минималните температури ще са сред 7° и 12°, по морския бряг до 15°. През деня по-значителна ще е облачността над източната половина на страната, където на доста места до обяд видимостта ще е понижена. Само на обособени места едва ще превали. В Западна България ще има повече слънчеви часове. Ще се появи слаб северен вятър. Максималните температури ще са от 15-16° тук-там в североизточните, до 25-26° в крайните югозападни региони.

Над планините облачността ще е променлива, по-значителна след обяд, когато на обособени места едва ще превали. Ще духа слаб запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра – към 8°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна в утринните часове, когато тук-там ще има и мъгла. Слаби превалявания ще има единствено на обособени места. Ще духа слаб северен вятър. Максималните температури ще са 18-20°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 бала.

На 19.10.2018 слънцето ще изгрее в 07:44 часа и ще залезе в 18:38 часа. Продължителност на деня 10:54 часа.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР