През нощта ще е облачно с валежи от сняг, по-значителни

...
През нощта ще е облачно с валежи от сняг, по-значителни
Коментари Харесай

Снегът няма да спре над цялата страна в следващите 24 часа

 През нощта ще е облачно с превалявания от сняг, по-значителни в централните и източните региони на Дунавската низина. Ще продължи да духа сдържан, в Източна България мощен северен вятър и там ще има условия за виелици и навявания. Минималните температури ще са от минус 4° до 1°.

Утре преди обяд в цялата страна ще продължи да вали сняг. След обяд от запад преваляванията ще стартират да стопират и облачността ще се раздира. Най-късно преваляванията ще спрат в крайните източни региони. Вятърът ще отслабне, ще се ориентира от запад-северозапад и ще е до сдържан. Ще продължи да нахлува леден въздух и оптималните температури ще са сред минус 1° и 4°. 

В планините ще бъде облачно с превалявания от сняг. Ще духа мощен до плевел вятър от север-североизток, който последователно ще стартира да отслабва. Максимална температура на 1200 метра - към минус 7°, на 2000 метра – минус 12°.

По Черноморието ще бъде облачно с превалявания от сняг. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-северозапад, който денем ще отслабва и ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат 0°-3°. Температурата на морската вода е 8-9°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

На 06.02.2020 слънцето ще изгрее в 07:37 часа и ще залезе в 17:44 часа. Продължителност на деня 10:07 часа. На 06.02.2020 луната ще изгрее в 14:33 часа и ще залезе в 05:16 часа. Осветеност на диска в 0h UT 92 %. Фаза на луната: след първа четвърт преди пълнолуние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР