През нощта ще бъде ясно със слаб северозападен вятър.В понеделник

...
През нощта ще бъде ясно със слаб северозападен вятър.В понеделник
Коментари Харесай

Какво време ни очаква през новата седмица

През нощта ще бъде ясно със слаб северозападен вятър.

В понеделник ще бъде слънчево. В следобедните часове над североизточните региони ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места там ще превали краткотраен  дъжд .

Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните  температури  ще са сред 28 и 33 градуса, в София - 27-28 градуса. Атмосферното налягане ще бъде близо до междинното за месеца. През деня ще се задържи съвсем без смяна.

Над планините също ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще има купести облаци, само че единствено на обособени места ще превали. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 22 градуса, на 2000 м - към 14 градуса.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд над северното крайбрежие ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места там ще превали кратковременно. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максимални  температури  на въздуха 28-32 градуса. Температурата на морската вода е 25-26 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Във вторник и сряда въздушната маса още веднъж ще стане неустойчива. Преди обяд ще бъде най-вече слънчево, след обяд и преди среднощ ще се развива купеста и купесто- дъжд овна облачност. На доста места из страната ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. В планинските региони има условия за обилни превалявания. Възможни са градушки. В средата на седмицата ще бъде и прохладно.

Температури те ще бъдат в по-широки граници, оптималните ще са от 22-25 градуса в регионите с дъжд, до 30-33 градуса в регионите с повече слънчеви часове. / Дунав мост
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР