През нощта ще бъде ясно и тихо. Минимални температури между

...
През нощта ще бъде ясно и тихо. Минимални температури между
Коментари Харесай

Става все по-топло, утре до 28°

През нощта ще бъде ясно и безшумно. Минимални температури сред 6° и 11°. Утре ще доминира слънчево време, след обяд над Западна и Централна България ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност. На места в планинските региони ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Повишението на температурите ще продължи и оптималните ще са сред 23° и 28°, по-ниски по Черноморието - 15°-17°.

Над планините доминира слънчево време, след обяд над масивите в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Ще духа слаб югозападен, по билата до сдържан западен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 17°, на 2000 метра - към 10°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове тук-там с ниска облачност и понижена видимост. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 15°-17°. Температурата на морската вода е 12°-14°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР