През нощта ще бъде предимно ясно със слаб вятър от

...
През нощта ще бъде предимно ясно със слаб вятър от
Коментари Харесай

Утре - предимно слънчево и на места ветровито

През нощта ще бъде най-вече ясно със слаб вятър от изток-североизток.

Утре ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. В утринните часове на обособени места в низините и котловините ще има понижена видимост. Ще духа слаб до сдържан изток-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 26 и 31 градуса, в София - към 27 градуса, осведоми Българска телеграфна агенция.

Над Черноморието ще се задържи най-вече слънчево с до сдържан изток-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат сред 26 и 27 градуса. Температурата на морската вода е 24 - 25 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3 - 4 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали едва. Ще духа слаб до сдържан вятър, най-вече от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 21 градуса, на 2000 метра - 13 - 14 градуса.

Във вторник и сряда ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, само че без превалявания. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Ще остане топло за интервала, с оптимални температури в множеството места сред 27 и 32 градуса.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР