През нощта ще бъде предимно ясно с повече облаци в

...
През нощта ще бъде предимно ясно с повече облаци в
Коментари Харесай

За първи път от много време: Без предупредителни кодове

 През нощта ще бъде най-вече ясно с повече облаци в източните региони, където на обособени места ще превали. Там и в Дунавската низина ще духа слаб източен вятър. Утре ще бъде най-вече слънчево. Временни нараствания на облачността ще има преди обяд над Източна България, а след пладне над централните региони и планините. Ще бъде съвсем без превалявания. Ще духа слаб изток-североизточен вятър и с него дневните температури малко ще се намалят, преобладаващите оптимални ще са сред 30° и 35°. 

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност и единствено на обособени места ще превали кратковременно. Ще духа слаб, по високите и открити елементи - до сдържан вятър от северната четвърт. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 25°, на 2000 метра - към 18°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Временни нараствания на облачността ще има в часовете преди обяд, тук-там по южното крайбрежие със слаби валежи от дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Ще бъде по-хладно с оптимални температури 27-29°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

За първи път от много дни няма разгласен сигнален код за нито една област на страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР