През нощта ще бъде предимно ясно. Минималните температури ще бъдат

...
През нощта ще бъде предимно ясно. Минималните температури ще бъдат
Коментари Харесай

Очаква ни слънчев и топъл последен ден на април

През нощта ще бъде най-вече ясно. Минималните температури ще бъдат сред 7 и 12 градуса. Утре ще е най-вече слънчево. В следобедните часове ще се развива купеста облачност, забележителна над планинските региони в Западна България, където на обособени места ще превали и прегърми. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 23 и 28 градуса, по-ниски в източните региони.

 © фотоси: Българска телеграфна агенция
Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха: 17-20 градуса. Температурата на морската вода е 14-18. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.



Над планините ще бъде най-вече слънчево, в следобедните часове ще се развива купеста облачност, забележителна над масивите в Западна България, където тук-там ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан юг-югоизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 19, на 2000 метра - към 12 градуса.



И през идващите дни ще се задържи най-вече слънчево и, в по-голямата част от страната, без основни превалявания. В следобедните часове ще се развива купеста облачност, забележителна над планинските региони в Западна България. На обособени места там ще има и краткотрайни превалявания с гръмотевици. Вятърът ще остане от изток-югоизток, слаб до сдържан. Температурите в източните региони ще се задържат по-ниски, само че в останалата част от страната дневните ще доближават 25-30 градуса.
  На прага на новия туристически сезон: Първите летовници към този момент са на морето На прага на новия туристически сезон: Първите летовници към този момент са на морето
Туристическият сезон по морето стартира близо месец по-рано. Първите туристи към този момент са на отмора в курортите ни Албена, Златни пясъци и Слънчев Бряг. Та...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР