През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Утре

...
През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Утре
Коментари Харесай

Топло и слънчево в последния работен ден

През нощта ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. Утре ще е най-вече слънчево , след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на изолирани места в западната половина от страната ще превали кратковременно. Ще духа до сдържан северозападен, в Източна България - югоизточен вятър. Горещо време с оптимални температури сред 32 и 37 градуса, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
 
Над Черноморието ще бъде слънчево, по здрач ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури на въздуха ще са сред 26-29 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 
Над планините ще бъде слънчево, към и след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността и тук-там в масивите от Западна България ще превали. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 26 градуса, на 2000 метра - към 18 градуса.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР