През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Утре

...
През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Утре
Коментари Харесай

Утре температурите ще достигнат 32°

 През нощта ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. Утре ще е най-вече слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали кратковременно. Ще духа слаб, в Източна България - до сдържан вятър от север-североизток, а по здрач ще се ориентира от изток-югоизток. Топло с оптимални температури най-вече сред 27° и 32°.

В планините ще е най-вече слънчево. След обяд в масивите от Западна и Централна България ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места кратковременно ще превали. Ще духа сдържан до мощен вятър от северната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра - към 14°.

По Черноморското крайбрежие ще е най-вече слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за дъжд е дребна. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток, който по здрач ще се ориентира от изток-югоизток. Топло с оптимални температури най-вече сред 25° и 28°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 24° - 25°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР