През нощта ще бъде почти без валежи и ще има

...
През нощта ще бъде почти без валежи и ще има
Коментари Харесай

Облачно със слаби валежи утре по морето

 През нощта ще бъде съвсем без превалявания и ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. Ще духа слаб, най-вече юг-югозападен вятър. Минималните температури ще са сред 11° и 16°.

Утре облачността ще е забележителна и основно в следобедните часове ще има превалявания от дъжд. На обособени места в Северна България ще прегърми. Вятърът, към обяд в Западна България, а до среднощ и в крайните източни региони, ще се ориентира от северозапад, ще е до сдържан, в Дунавската низина - краткотрайно мощен. Максималните температури ще са сред 21° и 26°.

Над планините ще доминира облачно и мъгливо време. На доста места към и след обяд ще превали, на обособени места и ще прегърми. Ще духа до сдържан, по високите и открити елементи и краткотрайно мощен западен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – към 17°, на 2000 метра – към 9°.

По Черноморието облачността ще е по-често забележителна, тук-там с най-вече слаби превалявания. Вятърът ще е до сдържан от юг-югозапад. Максимална температура на въздуха 21-25°. Температурата на морската вода е 21-23°. Вълнението на морето най-често ще бъде 3 бала.

На 26.09.2019 слънцето ще изгрее в 07:18 часа и ще залезе в 19:18 часа. Продължителност на деня 12:00 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР