През нощта ще бъде облачно с по-значителни валежи в югоизточната

...
През нощта ще бъде облачно с по-значителни валежи в югоизточната
Коментари Харесай

Облачно и дъждовно утре по морето

 През нощта ще бъде облачно с по-значителни превалявания в югоизточната половина от страната. След среднощ от северозапад облачността ще стартира да се раздира и на следващия ден преваляванията ще стопират, най-късно в крайните източни региони. Облачността в множеството места ще намалее до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан северен вятър. Минималните температури ще са от 8° до 13°, оптималните – сред 17° и 22°.

Над планините ще бъде облачно, по билата и високите елементи - мъгливо. Преди обяд ще има валежи от дъжд, в Стара планина над 2000 м - от сняг. След обяд преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра, над масивите от Западна България до най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи – краткотрайно мощен, вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 – към 4°.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно и дъждовно. До вечерта преваляванията ще отслабнат и стопират. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 20° и 23°. Температурата на морската вода е към 23°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР