През нощта от северозапад облачността ще се разкъсва и намалява,

...
През нощта от северозапад облачността ще се разкъсва и намалява,
Коментари Харесай

Температурите се покачват, лятото се завръща

През нощта от северозапад облачността ще се раздира и понижава, и до сутринта над по-голямата част от страната ще е най-вече ясно.
Утре ще е най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността. На обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са сред 25 и 30 градуса, заяви Национален институт по метеорология и хидрология, представен от Българска телеграфна агенция.
По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 26 и 28 градуса. Температура на морската вода ще е 24-25 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Над планините ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан вятър, най-вече от север. Максимална температура на 1200 метра ще е към 18 градуса, на 2000 метра - към 10 градуса.
Атмосферното налягане ще е по-ниско от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.
В четвъртък, 18 юли, ще бъде най-вече слънчево, след обяд над планинските региони с краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 26 и 31 градуса.
В петък, 19 юли, ще доминира слънчево време. В следобедните часове, основно над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР