През нощта от север облачността временно ще се увеличи. След

...
През нощта от север облачността временно ще се увеличи. След
Коментари Харесай

В събота мъгливо в равнините, в планините ще грее слънце

През нощта от север облачността краткотрайно ще се усили . След среднощ в равнините ще стартира да се образува мъгла . Минималните температури ще бъдат сред минус 4 и 1 градуса.
 
В събота на доста места в равнините ще има мъгла или ниска облачност, а над планинските региони ще бъде най-вече слънчево . Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 8 и 13 градуса. Вечерта от запад облачността ще стартира да се усилва и вплътнява.
 

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца - едва ще се намали.
 
В планините
ще бъде най-вече слънчево. Вечерта от запад ще стартира заоблачаване. Ще духа слаб, по билата сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 4 градуса, на 2000 м - към минус 1 градуса.
 

По Черноморието преди обяд ще има мъгла или ниска облачност , а след обяд ще настава усъвършенстване на видимостта и скъсване на облачността. Ще духа слаб вятър от североизток. Максималните температури на въздуха ще доближат 8-10 градуса. Температурата на морската вода е 5-8 градуса, вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР