През нощта от север облачността временно ще се увеличи. След

...
През нощта от север облачността временно ще се увеличи. След
Коментари Харесай

Вижте какво ще бъде времето през уикенда

През нощта от север облачността краткотрайно ще се усили. След среднощ в равнините ще стартира да се образува мъгла. Минималните температури ще бъдат сред минус 4 и 1 градуса, осведоми Национален институт по метеорология и хидрология п, съобщи Българска телеграфна агенция.

Утре на доста места в равнините ще има мъгла или ниска облачност, а над планинските региони ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 8 и 13 градуса. Вечерта от запад облачността ще стартира да се усилва и вплътнява.

По Черноморието преди обяд ще има мъгла или ниска облачност, а след обяд ще настава усъвършенстване на видимостта и скъсване на облачността. Ще духа слаб вятър от североизток. Максималните температури на въздуха ще бъдат 8-10 градуса; температурата на морската вода - 5-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Вечерта от запад ще стартира заоблачаване. Ще духа слаб, по билата - сдържан, северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 4 градуса, на 2000 м - към минус 1 градус.

неделя от север на юг ще превали - най-вече дъжд, в планините и планинските региони - слаб сняг. На повече места в Северна България ще има валежи, до момента в който в Южна България ще са единствено на обособени места, а и температурите в Югозападна България ще доближат 12-13 градуса. В останалата част на страната оптималните температури ще бъдат сред 5 и 10 градуса.

През нощта против понеделник от северозапад ще проникне малко по-студен въздух. В началото на идната седмица ще доминира облачно време с най-вече слаби валежи. В понеделник тук-там, основно в планините и планинските региони в югозападната половина на страната, ще превали най-вече сняг. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще бъде слаб до сдържан. Дневните температури ще се намалят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР