През нощта облачността ще остане предимно значителна. Утре над източната

...
През нощта облачността ще остане предимно значителна. Утре над източната
Коментари Харесай

Дъжд по Черноморието утре

През нощта облачността ще остане най-вече забележителна. Утре над източната половина от страната и в планините ще остане най-вече облачно, тук-там ще има слаби валежи, над северозападната част ще има обилни разкъсвания и понижения на облачността. През нощта вятърът краткотрайно ще отслабне. Утре ще духа до сдържан северозападен вятър, който по-късно ще се ориентира от север-североизток. Минималните температури ще са от 3° до 8°. Дневните ще се намалят още и оптималните ще са сред 12° и 17°.

Над планините ще е най-вече облачно, основно преди обяд, на обособени места с валежи от дъжд, над към 1500 метра - от сняг. След обяд облачността ще стартира да се раздира и понижава и ще е съвсем без превалявания. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър, който вечерта ще се ориентира от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към минус 1°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно, тук-там със слаби превалявания от дъжд. Преди обяд ще духа до сдържан вятър от северозапад, който по-късно ще се ориентира от североизток. Максималните температури ще са 12°-13°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР