През нощта облачността ще е разкъсана, в планинските райони -

...
През нощта облачността ще е разкъсана, в планинските райони -
Коментари Харесай

В събота ще преобладава слънчево време

През нощта облачността ще е раздрана, в планинските региони - най-вече забележителна и тук-там там към момента ще превалява сняг. Минималните температури ще бъдат сред минус 5 и 0 градуса . В утринните часове тук-там в низините и котловините видимостта ще бъде понижена.
 

В събота ще доминира слънчево време . По-значителна ниска слоеста облачност ще се задържи над източните региони на страната, само че по-късно денем и там ще се раздра и намалее. Ще духа слаб западен, в Източна България - до сдържан, северозападен вятър. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 5 и 10 градуса.
 ThinkStock/Getty Images
До сутринта над планините облачността към момента ще бъде забележителна и на обособени места ще прехвърча сняг. През деня облачността ще намалее до най-вече слънчево време. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - до мощен, североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 2 градуса, на 2000 м - към минус 4 градуса.
 

По Черноморието облачността ще е забележителна - ниска слоеста, само че ще е без превалявания. След обяд облачността ще се раздира и понижава. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад, който до края на деня ще стихне. Максималните температури ще бъдат 6-8 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 6-7 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.-->
 ThinkStock/Getty Images

В неделя и понеделник ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб северозападен вятър. Минималните температури ще бъдат най-често към нулата ; дневните ще се покачват още и в понеделник оптималните ще бъдат сред 10 и 15 градуса.

Във вторник от изток-североизток ще проникне малко по-студен въздух , облачността ще се усили, ще се задържи без дъжд. В средата на седмицата ще има променлива облачност, съвсем без превалявания . Вятърът още веднъж ще стане северозападен, по-късно и ще се усили.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР