През нощта облачността от запад ще се увеличава и вплътнява.

...
През нощта облачността от запад ще се увеличава и вплътнява.
Коментари Харесай

Нетипичната жега продължава

 През нощта облачността от запад ще се усилва и вплътнява. Ще духа слаб, в Източна България и планинските региони - до сдържан юг-югоизточен вятър. Минималните температури ще бъдат 7-12 градуса.

Утре ще е най-вече облачно. На места в Западна и Централна България ще превали дъжд, а в планините над 2000 м - сняг. Ще духа слаб, в Източна България и планинските региони - до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури в по-голямата част от страната ще бъдат сред 17 и 22 градуса, а в северозападните региони и в по-високите полета на Западна България - сред 13 и 18 градуса. 

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат 19-22 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 18 градуса. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Над планините ще бъде най-вече облачно и с превалявания от дъжд, а над 2000 м - от сняг. Ще духа до сдържан, по високите и открити елементи мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 11 градуса, на 2000 м - към 4 градуса.

През нощта против понеделник вятърът краткотрайно ще стане северозападен, само че денем още веднъж ще се ориентира от югоизток. Облачността ще се раздра и ще намалее. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат 16-21 градуса, а минимални - сред 6 и 11 градуса. Във вторник облачността ще бъде раздрана, в множеството региони забележителна, най-вече висока и междинна. Вятърът ще е от югоизток, в множеството региони - сдържан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР