През нощта над Западна България облачността ще се разкъса, над

...
През нощта над Западна България облачността ще се разкъса, над
Коментари Харесай

Уикенда времето ще ни изненада

През нощта над Западна България облачността ще се раздра, над източната част от страната - ще се задържи забележителна, с превалявания от дъжд, в планинските региони - от сняг. Ще духа сдържан северозападен вятър. Минималните температури ще са сред минус 2 и 3 градуса, съобщи Българска телеграфна агенция.

Утре над Западна България ще бъде най-вече слънчево. Над Източна България преди обяд облачността ще е забележителна, в североизточните региони на обособени места към момента ще превалява дъжд. След обяд и там ще е без превалявания, облачността ще намалее до незначителна. В утринните часове ще духа най-вече сдържан северозападен вятър, който денем ще отслабва и ще се ориентира от север-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 7 и 12 градуса.
По Черноморието преди обяд облачността ще е забележителна, след обяд ще понижава до незначителна.

По северното Черноморие преди обяд ще превалява дъжд. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 9 и 11 градуса. Температурата на морската вода ще е 8-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
В планините ще е облачно, преди обяд в масивите от Западна България ще вали сняг. Ще духа слаб до сдържан вятър от северната четвърт, който след обяд в масивите от Западна България ще се ориентира от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 3 градуса, на 2000 метра - минус 4 градуса. Атмосферното налягане ще се покачва и ще бъде близо до междинното за месеца.

В неделя със слаб до сдържан вятър от юг-югозапад ще стартира бързо стопляне и оптималните температури ще доближат, тук-там и ще надвишават, 15 градуса. Минималните ще бъдат към нулата. Облачността от запад, междинна и висока, ще се усили и в понеделник, 2 март, ще бъде променлива. Само на обособени места са вероятни слаби и краткотрайни валежи. Повишението на температурите ще продължи.

Подробна прогноза следете тук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР