През нощта над Западна България облачността ще намалее до предимно

...
През нощта над Западна България облачността ще намалее до предимно
Коментари Харесай

Температурите се понижават

 През нощта над Западна България облачността ще намалее до най-вече ясно време. Над източната половина от страната облачността ще бъде забележителна, в североизточните региони с краткотрайни превалявания. Ще духа сдържан северозападен вятър, в източните региони краткотрайно мощен от север-североизток. Утре облачността ще е променлива. До обяд тук-там в Централна Северна и Североизточна България ще превали. Ще духа най-вече сдържан вятър от северозапад, в източните региони от север-североизток. Дневните температури още ще се намалят и оптималните ще бъдат сред 23° и 28°. 

Над планините облачността ще е променлива, само че единствено на обособени места ще превали. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от север-североизток, по високите и открити елементи от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра – към 10°.

По Черноморието преди обяд облачността ще е забележителна и на обособени места по северното крайбрежие ще превали. След обяд облачността ще намалее. Ще духа сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 24° и 26°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

На 13.07.2020 слънцето ще изгрее в 06:01 часа и ще залезе в 21:02 часа. Продължителност на деня 15:00 часа. На 13.07.2020 луната ще изгрее в 1:13 часа и ще залезе в 14:07 часа. Осветеност на диска в 0h UT 48,1 %. Фаза на луната: последна четвърт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР