През нощта над Западна България и на места в централните

...
През нощта над Западна България и на места в централните
Коментари Харесай

Ще се радваме на повече слънце следващите дни

През нощта над Западна България и тук-там в централните региони на Северна ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Над останалата част от страната облачността ще се раздра и намалее.
 
Утре (сряда) ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. На места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици, а в планинските региони ще са и по-значителни. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 28-33 градуса.
 
По Черноморието ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността. На обособени места със слаби валежи. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максимални температури сред 27-30 градуса. Температурата на морската вода е 23-24 градуса, по-ниска на север от нос Калиакра - към 19 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
 
Над планините облачността ще е по-често забележителна и още веднъж ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевични стихии. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток.
 
Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22 градуса, на 2000 метра - към 14 градуса.-->
 
В четвъртък и петък преваляванията сензитивно ще намалеят и като разпространяване, и като активност, а температурите бързо ще се покачат. Ще доминира слънчево време, в следобедните часове с краткотрайни нараствания на облачността, основно над източните и планинските региони, само че единствено на обособени места там кратковременно ще превали. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от изток-североизток.
 
Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 29-34 градуса.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР