През нощта над страната ще има разкъсана облачност, значителна над

...
През нощта над страната ще има разкъсана облачност, значителна над
Коментари Харесай

Облаци и дъжд в събота

През нощта над страната ще има раздрана облачност, забележителна над Северозападна България, където ще превали дъжд. В Източна България ще духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Минималните температури ще бъдат сред 2° и 7°.

Утре над Източна България ще има краткотрайни разкъсвания и понижения на облачността, до момента в който над Западна България ще е забележителна и ще има валежи от дъжд, на повече места и по-значителни в следобедните часове и през нощта против неделя. Ще духа до сдържан, в Югоизточна България краткотрайно мощен юг-югозападен вятър, само че в Дунавската низина вятърът краткотрайно ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат от 12-13° във високите полета на Западна България до 19-20° в източните региони от страната.

Над планините ще бъде най-вече облачно с валежи от дъжд, над 1800 метра от сняг. Ще духа сдържан и мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 8°, на 2000 метра – към 1°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан до мощен юг-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 13° и 17°. Температурата на морската вода е 9-11°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Утре слънцето ще изгрее в 06:52 часа и ще залезе в 18:22 часа. Продължителност на деня 11:30 часа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР