През нощта над страната ще е предимно ясно. Минималните температури

...
През нощта над страната ще е предимно ясно. Минималните температури
Коментари Харесай

Слънцето ще ни грее и в неделя

През нощта над страната ще е най-вече ясно. Минималните температури ще са от 12 - 15 градуса по поречието на Дунав и Източна България, където ще духа до сдържан североизточен вятър, до 6-10 градуса в югозападните котловини региони от страната.
 iStock/Getty Images
Утре ще е доминира слънчево време. В Централна и Източна България ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Дневните температури едва се намалят и оптималните в страната ще са най-вече сред 24 и 29 градуса.
 iStock/Getty Images
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Дневните температури ще се намалят и оптималните ще са сред 23 и 25 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.-->
 iStock/Getty Images
В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17 градуса, на 2000 метра - към 11 градуса.
 iStock/Getty Images
Следващата седмица ще стартира с най-вече слънчево време и с високи за септември температури. В понеделник вятърът за малко ще се обърне от запад-северозапад, до вечерта - от юг, и денем още веднъж бързо ще се затопли, само че сутринта ще бъде хладно с минимални температури сред 8 и 13 градуса, по Черноморието до 15 -17 градуса.
 iStock/Getty Images
Във вторник в Дунавската низина вятърът от запад-северозапад ще се усили. Максималните температури в по-голямата част от страната ще бъдат сред 28 и 33 градуса.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР