През нощта над Северна България облачността ще е значителна и

...
През нощта над Северна България облачността ще е значителна и
Коментари Харесай

Жълто предупреждение почти за цялата страна!

 През нощта над Северна България облачността ще е забележителна и до сутринта в северозападните региони ще стартират валежи от дъжд. На юг облачността ще е раздрана. Ще духа сдържан западен, в Източна България – югозападен вятър. Сутрешните температури в множеството места ще са високи и минималните ще са сред 0° и 5°, негативни в котловините от Западна България, където ще е съвсем безшумно.

Утре над цялата страната облачността ще е по-често забележителна и на доста места от запад на изток ще превалява дъжд. Максималните температури ще са най-вече сред 8° и 13°. Ще духа сдържан, след обяд и мощен стремителен вятър от запад-северозапад, с него по здрач температурите ще се намалят и през нощта против сряда в планинските региони дъждът ще премине в сняг, само че бързо ще спре. 

В планините ще бъде прохладно. Ще духа плевел, по високите и открити елементи – до ураганен вятър от запад-северозапад. Облачността ще е забележителна и на доста места ще превалява сняг, под 1600 метра валежите ще са от дъжд. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 6°, на 2000 метра – към минус 1°.

По Черноморието облачността ще е забележителна и след обяд ще превалява дъжд, на повече места по северното крайбрежие. Ще духа сдържан, след пладне – мощен стремителен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 7° и 11°. Температурата на морската вода е 6-8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

На 11.02.2020 слънцето ще изгрее в 7:30 часа и ще залезе в 17:51 часа. Продължителност на деня 10:21 часа. На 11.02.2020 луната ще изгрее в 20:37 часа и ще залезе в 9:04 часа. Осветеност на диска в 0h UT 96 %. Фаза на луната: след пълнолуние преди последна четвърт. За съвсем цялата страна в действие е " жълт " код за предстоящ мощен вятър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР