През нощта над по-голямата част от страната времето ще е

...
През нощта над по-голямата част от страната времето ще е
Коментари Харесай

Вижте какво време ни очаква в петък

През нощта над по-голямата част от страната времето ще е най-вече ясно. В утринните часове над крайните източни региони ще се образува ниска слоеста облачност. Утре ще доминира слънчево време. Около обяд още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевични стихии. Ще има условия и за градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток, написа BulNews.

Максималните температури ще са сред 25 и 30 градуса. Атмосферното налягане ще се намали и ще е към междинното за май. По Черноморието ще е най-вече облачно с краткотрайни превалявания от дъжд и гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще са сред 22 и 25 градуса. Температурата на морската вода е 20-23 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.-0:00В планините преди обяд ще е най-вече слънчево, само че към обяд още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност.

На места ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17 градуса, на 2000 метра - към 10 градуса. През почивните дни времето ще остане неустойчиво, с възможност за краткотрайни превалявания и гръмотевици в часовете след обяд и преди среднощ. Преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде слънчево. В събота явленията ще са на повече места в Централна и Източна България, в неделя - тук-там из цялата страна. Вятърът ще бъде от изток-североизток, слаб, в Източна България - сдържан. Дневните температури едва ще се намалят и в неделя ще са най-вече сред 23 и 28 градуса. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР