През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно

...
През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно
Коментари Харесай

Слънчево, но не горещо във вторник

През нощта над по-голямата част от страната ще доминира ясно и съвсем безшумно време. Утре ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Валежи са малко евентуални. Ще духа слаб източен, в Източна България - до сдържан, североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 26 и 31 градуса.

 
Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.
 
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Сутринта тук-там ще има ниска облачност. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 22 и 26 градуса. Температурата на морската вода е 20-22 градуса. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

 
В планините ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността. Вероятността за превалявания е дребна. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18 градуса, на 2000 метра - към 11 градуса.
 
В сряда и четвъртък времето ще бъде най-вече слънчево, в следобедните часове над планинските региони - с купеста облачност. Вероятността за превалявания е дребна. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Дневните температури в четвъртък ще доближат 27-32 градуса.-->

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР