През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно

...
През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно
Коментари Харесай

Слънцето временно се завръща

През нощта над по-голямата част от страната ще доминира ясно време. По-значителна облачност ще има над източните региони, само че до среднощ и там преваляванията ще спрат. Утре преди обяд ще доминира слънчево време. По-значителна облачност и краткотрайни валежи ще има в следобедните часове над източните региони и планините. Ще духа слаб запад-северозападен вятър. Минимални температури сред 5° и 10°, по Черноморието до 12°, оптимални - сред 19° и 24°.

Атмосферното налягане ще се увеличи, само че ще остане малко по-ниско от междинното за май.

Над Черноморието по-значителна облачност и валежи, съпроводени с гръмотевици ще има в следобедните часове. Ще духа слаб северозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 18°-20°. Температурата на морската вода е 14°, вълнението на морето ще е към 2 бала.

Над планините по-значителна облачност ще има в следобедните часове, когато тук-там ще превали. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 14°, на 2000 метра - към 6°. 

В неделя  вятърът ще се обърне от изток-югоизток. Облачността ще се усили, изначало висока и междинна, след обяд ще се вплътни и тук-там в западните региони до вечерта ще превали.

През първите два дни от идната седмица  облачността ще е най-вече забележителна, към и след обяд купеста и купесто-дъждовна. На доста места в страната ще има превалявания, интензивни и с гръмотевици, а и по-значителни като количество, основно в западната половина от страната. Вятърът от изток-югоизток ще се усили и дневните температури едва ще се намалят, минималните ще се покачат.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР